Nejnovější recenze ze sekce Trychtýře
- výborný vynález
konečně řešení rozlévání vody po motoru, doporučuji
cajk :)
- Super díky
Velmi skladný kanystr do špajzu - pro kritické situace.
- zatím nepoužito
- mohl by být šikovný
- zatím nic
- Dobře drží
- Neteče
Koupeno jako dárek a nemůžou si to vynachválit. Neteče, dobře se ovládá, překvapivě dobré.
,,,,,
- Kompaktní, neteče
- Dobrá nálevka
- Dnes mi bude doručeno
- Má poměrně chytře stanovené rozměry a celkový desing, neteče, zatím z něj cca po měsíci palivo není cítit. Je patrná snaha o kvalitní zpracování.
- Soudruzi (tentokrát ne z NDR, ale ti naši severní) udělali chybu, že jinak šikovný nalévací nástavec nevybavili těsněním v převlečce. Jednoduše vyřešeno plochým kroužkem z tech. gumy, v příslušném rozměru. :-)
ok
- Kvalitní ventil
Splňuje očekávání
- těsní dobře
- přivítal bych širší nálevku, ale není to nic hrozného
Na zelnák pasuje skvěle
- Skvělé doručení
Výborná spolupráce dodavatelem.
Skladný a vždy při ruce. Nezabírá místo
Kupoval jsem protože můj původní kanistr netěsnil dobře a když jsem ho vezl od pumpy, smrděl v autě benzín. No a při spotřebě benzínového, zahradního nářadí, jsem na to vzdycky zapomněl. Takže teď šel do smetí a koupil jsem tenhle.
Držadlo má mimo osu, tak je při nesení nakloněný. Řekl bych, že je to spíš nevýhoda. Nálevku jsem nezkoušel a asi ani nezkusím. Mám svůj trychtýř a nehodlám měnit zvyky.
Zdá se že víčko těsní dobře. Oproti minulému kanistru je tak o litr menší. Přitom si neuvědomuju, že bych bral u stojanu víc, než 10 litrů a přesto se mi nevešel celý obsah původního nalít do tohoto nového. No je možné, že jsem vzal víc. Přesto je menší, než jiné kanistry. Řekl bych, že je fajn ta průsvitná čárka, kde vidíte, kolik paliva v kanistru zbývá. To se ale stejně dá přibližně zjistit potěžkáním, zašploucháním. Koupil bych znovu? No asi jo
- Dobře se s tím nalejvá
- při vytahování olej dlouho z nálevky vykapává
- Build Quality
- Šikovný, skladný